Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Un miler de persones a Vilanova i la Geltrú despleguen un mural adreçat al primer ministre del Canadà
07/09/2014 Política

Aquest diumenge a Vilanova i la Geltrú s'ha desplegat el desè i darrer dels murals d'aquest estiu dirigits a personalitats destacades del panorama internacional.

Sota el missatge "Mr Prime Minister, Catalans vote freedom #9N2014", prop d'un miler de persones s'han adreçat al primer ministre del Canadà, Stephen Harper, per fer-lo coneixedor del procés que està vivint Catalunya els darrers temps.

Situats a la platja de Ribes Roges, i sota un sol de justicia, s'ha fet sentir la voluntat de votar el proper 9 de novembre, defensant el dret intrínsec de tots els pobles a poder decidir el seu futur.

Simultàniament al mural, s'ha construit un V humana a la sorra i una altra a la platja del Far amb barques. Tot seguit s'han escoltat els parlaments del Francesc Marc Álvaro, periodista i membre d'Òmnium Cultural, de Jaume Marfany, vicepresident de l'ANC i de Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i membre de l'AMI. L'acte ha estat conduït pel periodista Jordi Eroles.

Mitjans comunicatius del Pais Basc (ETB) i la cadena Franco-Alemana Association Relative à la Télévision Européenne (ARTE), s'han interessat per l'acte.

Un dinar popular de germanor al Parc de Ribes Roges i un concert d’havaneres a càrrec del grup de Calafell Veles i Vents han completat l'acte, que ha finalitzat amb el cant dels Segadors.

L'onze de setembre, el mural es traslladarà a la gran V de Barcelona entre els trams 1 i 10 de la Diagonal, juntament amb els altres 9 que s'han realitzat durant tot l'estiu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid