Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CATALUNYA NORD
Prada de Conflent viurà un dels actes previs a la Diada

El proper dissabte 23 d'agost Prada de Conflent viurà un dels actes previs a la Diada l'11 de Setembre de l'Assemblea Nacional Catalana.

21/08/2014 Política
El proper dissabte 23 d'agost Prada de Conflent  viurà un dels actes previs a la Diada  l'11 de Setembre de l'Assemblea Nacional Catalana. L'Assemblea Nacional Catalana (Territorial de la Catalunya Nord) enviarà un missatge al Secretari General de les Nacions Unides, Ban Ki-Moon per a anunciar que els catalans volen votar 9 de novembre.

Programa:

Dissabte, 23 Agost, 2014 - Prada de Conflent

18:30 es desplaegarà un mosaic al Liceu Charles Renouvier amb parlaments a càrrec de Ferran Civit, representant de la campanya 'Ara És l'Hora' i Hervé Pi, Coordinador de la Territorial de la Catalunya Nord.

21h - Concert de cloenda de la Universitat Catalana d'Estiu a la Plaça de Prada

22h - Encesa de la V amb espelmes a la Plaça de Prada

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid