Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Onze de Setembre esclatant i decisiu
Drassanes crida partits i institucions a mantenir fermesa i claredat en l'objectiu: organitzar i celebrar el referèndum del 9N passi el que passi
  • La Via catalana 2014 ha estat finalment la mobilització més important viscuda mai a Catalunya i a Europa i amb una gegantina repercussió. El Poble català ha tornat a fer història. Un èxit esclatant sense paliatius d'un milió vuit-cents mil veus unides exigint les urnes el proper 9N.

  • El clam majoritari i democràtic és molt clar i el poble interpel·la als nostres polítics. Volem votar perquè és l’única manera d’expressar i conèixer de forma democràtica i directa quina és la voluntat popular respecte el nostre futur col·lectiu. Ara, ens cal continuar pressionant fort amb la mobilització les nostres institucions, President, Govern i Parlament, i partits polítics. Els exigim unitat en la determinació d' obeir només el mandat popular, fer costat i servir l'interès del Poble que no és cap altre que poder votar el proper 9N tal i com una majoria de forces polítiques catalanes i les nostres institucions es varen comprometre. No els deixarem fer-se enrere.

  • Drassanes sostenim de sempre que el referèndum és el principal instrument polític de què disposem avui els catalans per fer valer la nostra voluntat popular. Sabem que enfront d’aquesta topem amb l'immobilisme de l’Estat espanyol i ens ho posaran difícil. També coneixem els dubtes i contradiccions de polítics catalans si el Govern espanyol no permet el referèndum.

  • Convoquem tothom, en aquestes hores i setmanes decisives, a multiplicar els esforços per a evitar que pugui prosperar cap claudicació o intent de dilació. A reforçar la mobilització per la celebració efectiva del referèndum del 9N. A implicar-se activament i a coordinar-nos amb tots els moviments, entitats i persones en aquesta mateixa direcció.

El 9N votarem Sí + Sí!

Col·lectiu Drassanes, 11 de setembre de 2014

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid