Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Homenatge a les consultes al V Aplec per la Independència d'Arenys de Munt

Voluntaris de tota Catalunya celebraran a Arenys de Munt l’origen popular del 9N

04/09/2014 Política

El proper diumenge, Arenys de Munt tornarà a omplir els seus carrers per celebrar que un 13 de Setembre del 2009 és va dir: Sí, és possible! votar sobre la Independència. Un homenatge a la Coordinadora Nacional, les comissions locals i als més de 60.000 voluntaris que van posar milers d’urnes el 13D del 2009, el 28F- 25A - 20J del 2010, 10A del 2011, …, en 554 municipis fent possible que quasi 1.000.000 de Catalans votèssim Sí o No a la Independència.

La jornada comptarà amb un acte polític en el que participaran, Anna Arqué com a impulsora Coordinadora Nacional de la Consulta popular sobre la Independència; Carles Móra, Alcalde d’Arenys de Munt al 2009; Manu Gómez, impulsor consulta Etxarri Aranaz 13A i Josep Manel Ximenis, impulsor 1a consulta popular d’Arenys de Munt el 13 de setmbre de 2009.

Durant tot el dia, de les 12:00 h del migdia a les 20:00h del vespre: mostra d’entitats acompanyades per el Bus i el 600 estelats i amb un ‘speak corner’ on durant tot el dia hi ha programada una intensa agenda de discursos per part de les entitats i diferents iniciatives, jornada que acabarà amb actuació castellera.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid