Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TERRORISME D'ESTAT
El 091 de Barcelona està dirigit per un policia vinculat als GAL

Jesús Alfredo Gutiérrez Argüelles un policia vinculat al terrorisme d'estat contra ETA dirigeix el 091 a Barcelona.

16/09/2014 Política
Segons informacions publicades pel diari El País  Jesús Alfredo Gutiérrez Argüelles un policia vinculat al terrorisme d'estat contra ETA dirigeix el 091 a Barcelona. L'any 1990, va ser condemnat a dos anys de presó i d'inhabilitació per matar un lladre, que ni tan sols va fer gest de defensar-se. Poc abans havia estat condemnat per colpejar amb la culata de la seva arma al cap un motorista en una discussió de trànsit. A la mateixa època, un tribunal francès el va condemnar en rebel·lia (Gutiérrez i 3 policies més es van negar a assistir al judici i a més la policia espanyola va negar que fòssin membres del cos) a dos anys de presó per l'intent de segrest de José Maria Larretxea Goñi
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid