Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Poesia
Centenars de persones s'apleguen a Alginet per a celebrar la V Festa Estellés
21/09/2014 Cultura

Unes 170 persones es van reunir divendres passat a la plaça d'Enric Valor d'Alginet (Ribera Alta) per celebrar la cinquena edició de la Festa Estellés. L'acte, organitzat com ve sent habitual pel col·lectiu local de Compromís i presentat per l'escriptor Àlan Greus, començà amb un sopar de pa en puny i acabà amb un recital poeticomusical. Comptà amb la presència de l'ànima de la Festa Estellés, Josep Lozano, l'alcalde de la localitat Jesús Boluda i diversos regidors d'altres formacions polítiques.

La part literària de la nit va quedar dividida en dues parts: la dedicada a recitar poemes d'altres poetes i la part centrada en l'obra d'Estellés. En la primera, s'escoltaren peces dels poetes locals Hermelando Bosch o Pepita Greus, a més de composicions de Raimon, Roís de Corella, Martí i Pol o Costa i Llobera.

En la segona, els assistents es van poder delectar amb els versos del poeta de Burjassot (des de peces més conegudes com "Res no m'agrada tant" o "La rosa de paper" fins a d'altres menys freqüents en aquest tipus d'actes populars, com "Tot açò que ja no pot ser" o "Aquella olor que tenia el teu cos".)

Finalment hi hagué dues interpretacions musicals. Primer, "El Bolero de l'Alcúdia", cantat per Lola Ledesma i ballat per Enri Rincón i Juanvi Mengual. Com a colofó, Irene Simbor al cello i Ariadna Bataller a la viola interpretaren diverses peces que van emocionar els assistents (des d'"El cant dels ocells" fins a «La Muixeranga», amb la qual es tancà la vetlada].

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid