Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Violència feixista
Segon atemptat en un mes contra el monument de Companys a Tornabous
05/08/2014 Política

L'alcalde de Tornabous, Amadeu Ros, ha denunciat aquest matí a El món de RAC 1 la destrossa del bust de Lluís Companys a El Tarrós. Aquesta no és el primer atemptat contra el monument en homenatge a l'expresident català. "És el segon atemptat que ha rebut aquest bust en un mes", ha precisat l'acalde de la localitat lleidatana, que ha recordat al mateix temps que "a principis de juliol van tallar el pal de la senyera".

Han degollat el cap de l' estatua i se l’han endut, també han destorçat la placa i serrat el pal de la senyera que han robat. “Ha estat tan bèstia que el damunt del cap li han posat una mena de projectil”, ha explicat l’alcalde visiblement commocionat. Els Mossos estan investigant els fets i l’alcalde creu que en la destrossa hi ha d’haver participat dues o tres persones.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid