Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
El veïnat es reuneix amb la regidora de la Barceloneta pels apartaments turístics

Li lliuraran un informe amb propostes per solucionar els problemes del barri com ara regular que no hi hagi pisos turístics

22/08/2014 Drets i Llibertats

D'ençà diumenge passat, els veïns de la Barceloneta s'han manifestat 4 vegades pels carrers del barri en contra del "turisme incívic". Les protestes han forçat una reunió aquesta tarda entre la regidora del districte de Ciutat Vella, Mercè Homs, i els veïns del barri.

Els veïns de la Barceloneta critiquen els apartaments turístics il·legals i el turisme de borratxera que afecten el barri. Durant la manifestació d'ahir es van poder veure pancartes amb frases com “Un apartament turístic més, una família del barri menys”. La protesta es va convocar a les 22 h davant del mercat de la Barceloneta, a la plaça del Poeta Boscà, i va recórrer els carrers del barri aturant-se davant de les agències immobiliàries i alguns pisos.

La primera manifestació al barri va tenir lloc diumenge passat, de forma espontània, i es van repetir dilluns i també dimarts a la nit. Les protestes han situat la polèmica a les portades de tots els rotatius i, aquest dimecres, l’Ajuntament va anunciar “tolerància zero” amb els apartaments turístics il·legals.

Demà, a les 18 h els veïns tenen previst tornar-se a manifestar. Preveuen que sigui una protesta massiva, i per això fan una crida a tot el barri a trobar-se aquest divendres a les 18 h a la plaça del Poeta Boscà per preparar pancartes i cartells de cara a la mobilització.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid