Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Paricipació ciutadana
La CUP Blanes aposta per debatre i crear alternatives per la Festa Major

L’organització organitza un debat obert amb entitats i ciutadans per parlar i definir un model de festa major

22/07/2014 Política
façana de l'Ajuntament de Blanes façana de l'Ajuntament de Blanes

La CUP de Blanes organitza per segon any consecutiu la “Placeta de la CUP”, un seguit d'actes emmarcats en la Festa Major de Blanes. Un dels objectius de la CUP és el de crear un espais oberts de debat amb sentit crític però constructiu per tal de debatre i definir alternatives al model de Festa Major. Enguany, la Placeta de la CUP tindrà lloc el 23 de juliol de 18h a 01:00h i la ubicació serà la plaça de l'Antic Hospital Sant Jaume i el Casal La Cooperativa del carrer Muralla.

A mitja tarda, la CUP oferirà activitats per als més petits amb diversos jocs per a infants, berenar per als participants i un taller de bombolles. Simultàniament, hi haurà diverses taules informatives, tant de la mateixa CUP blanenca com d'altres organitzacions implicades en espais autogestionats de Blanes, com l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge.

A les nou del vespre tindrà lloc un dels actes centrals i més rellevants de la Placeta: es realitzarà un debat obert sota el lema: "Quina festa major volem?". Aquest acte, obert a entitats, grups polítics i persones a títol individual, serà moderat per membres implicats en el teixit associatiu blanenc. Després del debat hi haurà un sopar popular gratuït per als participants. Per acabar la jornada, a la nit hi haurà gresca i xerinola amb el punxadiscos Bullanga.

Segons declaracions del portaveu de la CUP, Joan Rota “entenem que la festa major hauria de ser el resultat del treball participatiu fet al llarg de l’any amb els barris i les entitats”. Segons la formació independentista “l’objectiu d’obrir el debat és plantejar com es dóna cabuda a totes les entitats de Blanes i a les persones a títol individual”. En aquest sentit la CUP considera que cal tenir en compte els principis de sostenibilitat, corresponsabilitat i autogestió, tot apostant per la cultura popular no sectoritzada i models de festa major que generin cohesió social dins la diversitat.

Tots els blanencs i blanenques estan convidats a formar part de la Placeta i a deixar constància de la seva opinió crítica sobre la Festa Major.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid