Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2000- Cinc independentistes són detinguts a Girona acusats de desordres públics en una concentració antitaurina

Cinc independentistes són detinguts a Girona acusats de desordres públics en una concentració antitaurina

27/08/2000 Tal dia com avui

El 27 d'agost del 2000 cinc independentistes són detinguts a Girona acusats de desordres públics en una concentració antitaurina. El manifestants antitaurins (convocats per Maulets) van enfrontar-se a una quarantena d'ultradretans i els Mossos d'Esquadra que van carregar amb bales de goma contra els animalistes. Durant els incidents la policia va haver de tallar diversos carrers dels voltants de la plaça de Braus. Xevi Navarro (Maulets) i Eva Jiménez (MDT) van ser detinguts quan anaven a comissaria a interessar-se pels companys detinguts.

El cap de setmana anterior els antitaurins havien estat agredits pels partidaris de les curses de Braus que els van voler impedir que despeguessin una pancarta amb el lema "Prou curses de braus a Girona".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid