Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Micromecentage
El RIUBOMBORI 2014 assoleix la meitat del finançament

La Cultural Jordi Francolí presenta el cartell del Riubombori 2014, obra del dissenyador montblanquí Isaac Ballesté

19/06/2014 Cultura
La Cultural Jordi Francolí presenta el cartell del Riubombori 2014, obra del dissenyador montblanquí Isaac Ballesté La Cultural Jordi Francolí presenta el cartell del Riubombori 2014, obra del dissenyador montblanquí Isaac Ballesté

El Festival de grups i cantautors de La Conca ja té definit el cartell de l’edició d’enguany que se celebrarà el 5 de juliol a l’Espluga. Es tracta d’una proposta realitzada pel dissenyador gràfic montblanquí, Isaac Ballesté. Any rera any, La Cultural Jordi Francolí, organitzadora de l’esdeveniment, busca noves aportacions a través de diferents artistes gràfics amb l’objectiu que puguin il·lustrar, a la seva manera, el cartell del Riubombori.

Campanya de micromecenatge amb Verkami

Pel que fa a la campanya de micromecenatge per recaptar part del finançament necessari per tirar endavant el Riubombori, està tenint molt bona acollida. Són moltes les persones que s’han interessat per la iniciativa i també entitats de l’Espluga que ja hi han col·laborat, com els Ovelles Esgarriades 2013 i l’Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al Teu Instrument.

Després de la seva posada en marxa, fa tres setmanes, ja s’ha recollit més de la meitat dels 1.500 euros. El període per fer aportacions a través de Verkami finalitza el proper 30 de juny. Els mecenes poden aportar entre 5 i 120 euros, i a canvi obtenen una recompensa proporcional a la seva aportació.

Diversitat d’estils musical

L’entitat promotora del Riubombori ja ha tancat un cartell que posa de relleu la diversitat i riquesa d'estils que trobem al nostre territori. L'edició d'enguany presenta moltes cares noves entre formacions i cantautors: Apalanke, Das, Esther Badia, Jordi Ninus, Mercedes Loperena, Monk Mao, Ramon Fustegueres, Susannes, Xavi Picarols&Josep Mateu.

La selecció dels grups i cantautors ha estat molt acurada i treballada. Aquesta és una de les novetats destacades d’aquesta edició. Així el festival vol esdevenir un espai on descobrir però també on veure evolucionar els diferents projectes musicals.

Mercat d’artesania

El mercat d’artesania, que acompanya en cada edició el Riubombori, ja compta amb més de 10 parades inscrites. Les persones que estiguin interessades en participar-hi encara poden fer la sol·licitud a través de l’enllaç. El preu per inscripció és de 10 euros. Podeu seguir totes les novetats i la programació musical del Riubombori 2014 a través del blogo xarxes socials de La Cultural. (Facebook  Twitter)

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid