Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ruptura democràtica
Acte a les Cotxeres de Sants de Barcelona per la República per qüestionar-ho tot

Un acte a favor de la república uneix organitzacions polítiques, sindicals i moviments populars

11/06/2014 Política
"Nosaltres decidim més democràcia i decidim República" "Nosaltres decidim més democràcia i decidim República" | Autor: @AdaColau

Ahir al vespre, les Cotxeres de Sants de Barcelona va aplegar un acte sota el títol "Nosaltres decidim més democràcia i decidim República". Organitzat pel Moviment Laic i Progressista, va comptar amb la participació de 'exportaveu de la PAH, Ada Colau; el diputat de la CUP David Fernàndez; Joan Herrera d'IVC; Joan Tardà (ERC), Joan Mena (EUiA); Esther Vivas (Procés Constituent); Laura Pelay (UGT);  Aina Vidal (CCOO); Anonio Baños (Súmate) i altres moviments populars.

Ada Colau, va parlar dels agents econòmics com a podere fàctics, de la mort del bipartidisme i de la Constitució. També va reclamar que aquells que demanen el dret a decidir a Catalunya siguin coherents i no s’abstinguin quan es tracta de votar la successió monàrquica. Una clara al·lusió a Convergència i Unió, esclar.

El diputat de la CUP David Fernàndez, va qualificar al rei de “delinqüent impune” per les seves relacions amb dictadors i amb gestors que han resultat defraudadors

Joan Herrera va apuntar que, "qui vulgui impulsar un procés constituent a Espanya ha d'estar amb la rebel·lió catalana, i qui vulgui un procés constituent a Catalunya ha d'estar amb la rebel·lió espanyola". "Volem decidir a Catalunya i a la resta de l'Estat", ha coincidit Joan Mena.

Joan Tardà va remarcar que "el 9-N els catalans decidirem si volem monarquia espanyola o república catalana i això no ho para ni Déu".

Esther Vivas (Procés Constituent) finalment va apostar per "l'obertura de processos constituents als diversos pobles de l'estat espanyol, independents però complementaris", per "fer caure el règim del 78"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid