Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
24-J
"Som Països Catalans" impulsa la campanya "Som Cims 2014" a l'entorn de la Diada nacional del 24-J

Aquests dies seran diverses les sortides cap a muntanyes, turons, pics, puigs emblemàtics, pròxims, populars, tranquils i estimats del conjunt de la nostra nació.

01/06/2014 Territori

L'entitat "Som Països Catalans" impulsa una nova edició "Som cims" amb l'objectiu de reivindicar el territori i propulsar i promocionar l’organització local (de cada barri, vila o espai social) arran de la diada nacional dels Països Catalans, Sant Joan i reivindicar així la nació sencera.

La campanya consisteix a organitzar marxes, excursions i ascensions al màxim número de cims dels Països Catalans durant el cap de setmana del 21 i 22 de juny i pels voltants d'aquestes dates. A partir de les marxes, ascensions i excursions preparades, com l'any passat, aconseguiren dibuixar el mapa dels Països Catalans, i així mostrar-se com a una unitat, estendre la defensa del nostre territori natural i reivindicar amb fermesa les ànsies de llibertat per al nostre país.

L'any passat la iniciativa Som Cims aconseguí reunir més de cent cims arreu dels Països Catalans, fet que va demostrar la capacitat d'organització popular en el nostre territori (Galeria completa d’imatges de la campanya “Som Cims”). Enguany, "continuem mantenint la flama preparant més marxes i excursions als espais emblemàtics o estimats de cada zona, cooperant amb les entitats excursionistes, esplais, colles i famílies". 

No hi ha un funcionament tancat i concret a l'hora d'organitzar aquestes marxes, hi pot haver diverses possibilitats; des d'organitzar marxes populars a muntanyes a cims emblemàtics de la comarca conjuntament amb entitats excursionistes, esplais o altres entitats, fins a fer petits grups per anar a fer ascensions més tècniques.
Cada assemblea, grup o colla ha de valorar quin model de participació pot i vol assumir. Tot i això sí que des de Som Països Catalans demanem que feu extensible aquesta proposta a totes les entitats, col·lectius i grups de persones susceptibles d'implicar-se en iniciatives com aquesta. Material, informació i contacte a la web de Som Països Catalans

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid