Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans
L'OCB alerta del perill que corre la recepció de TV3 a les Illes
21/05/2014 Comunicació
L'OCB alerta del perill que corre la recepció de TV3 a les Illes L'OCB alerta del perill que corre la recepció de TV3 a les Illes | Autor: Arxiu

Les Illes Balears poden deixar de rebre el senyal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA)  i quedar-se, per tant, sense poder veure TV3CAT, el 33/Super3 i el 3/24, segons l'Obra Cultura Balear (OCB).

L'entitat conscient de la gravetat de la situació, està estudiant totes les possibilitats de no perdre la recepció dels canals d'ens de la televisió pública de Catalunya.

El decret decret, com el planteja el govern de l’Estat, implica canvis a tots els canals televisius i obligaria a la televisió pública catalana a renunciar al segon múltiplex de què disposa, la qual cosa convertiria l'intercanvi de canals entre el Principat, el País Valencià i les Balears en tècnicament impossible.

Ara bé, per a l'OCB no és incompatible donar cabuda a la tecnologia 4G i mantenir els dos múltiples de la CCMA , ja que en l’espectre radioelèctric hi ha espai suficients per encabir-ho tot. Es tracta, per tant, d’una decisió política que, si s’arriba a prendre de manera definitiva, suposaria un atac frontal a la lliure circulació d’informació i afectaria sensiblement la difusió del català.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid