Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
alliberament nacional
L’ANC prem l’accelerador per a ampliar la majoria social per la independència

Amb la campanya informativa "Estem preparats" destinada a arribar a les principals àrees amb població d’indecisos gràcies a la tasca de les més de 500 assemblees territorials.

06/05/2014 Política

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha iniciat la campanya ‘Estem Preparats’, emmarcada en el projecte El País de Tots, que té per objectiu consolidar i ampliar la majoria social favorable a la independència. La campanya ofereix arguments sòlids i racionals que tenen per objectiu mostrar que una Catalunya independent no només és viable i desitjable, sinó que també és una oportunitat única per construir un país més just i més pròsper. A més, l’ANC destaca també amb "Estem Preparats" el caràcter inclusiu de la societat catalana i de l’independentisme, un moviment il·lusionant, transversal i democràtic que compta amb persones d’orígens, sentiments i llengües diverses que tenen per objectiu construir un país millor.

La campanya compta amb set eixos temàtics principals, per mostrar que: Estem preparats per ser independents; ser el proper estat d’Europa; pagar pensions i subsidis; compartir nacionalitats; fer una regeneració política; fer un estat econòmicament viable; i construir el país de tots.

A més dels set eixos, set investigadors, doctors i catedràtics posen cara a la campanya com a mostra de la qualitat i el potencial que té Catalunya; fet que demostra que el país està preparat per a un repte de la magnitud que es planteja. En concret, són Pere Joan Cardona, investigador biomèdic i coinventor de la vacuna RUTI de la tuberculosi; Manel Esteller, Director del Programa de Epigenètica i Biologia del Càncer de l'Institut d'Investigacions Biomèdiques de Bellvitge (IDIBELL); Ramon Folch, Doctor en Biologia i exsecretari general del Comitè Espanyol del Programa MaB/UNESCO; Imma Tubella, Catedràtica de Comunicació per la UOC i doctora en Ciències Socials; Clara Ponsatí, Doctora en Economia per la Universitat de Minnesota; Marta Espasa, Doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials i professora d'Hisenda Pública a la UB; i Cristina Sànchez, Doctora en Ciències Polítiques i Sociologia i professora titular a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UdG.

Objectiu: arribar als indecisos amb més força

El principal objectiu del projecte és el d’arribar amb més força al conjunt de població que encara no té decidit quin seria el sentit del seu vot a la consulta del 9 de novembre. És per això que l’ANC, amb el projecte El País de Tots, incrementa els seus esforços en les àrees que compten amb la major part de població indecisa en aquest assumpte: especialment l’àrea metropolitana de Barcelona i de Tarragona. La informació i els actes de petit format seran les principals eines per aconseguir arribar al màxim de població, gràcies a la tasca de les més de 500 assemblees territorials existents arreu del territori.

Davant els dubtes, informació

La informació és la gran eina que utilitza l’ANC per tal de convèncer aquelles persones que encara no s’han sumat al procés cap a la independència. Entre el material divers existent, l’Assemblea ha editat un díptic que respon els principals dubtes al voltant d’aquest procés de forma clara i directa. Qüestions com per a què necessitem una Catalunya independent; si Catalunya seguirà a la Unió Europea en cas de secessió; o què passarà amb les pensions, entre d’altres.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid