Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CONCERTS
Dos concerts reivindicatius el mateix vespre

El proper dissabte 26 d'abril es faran dos concerts reivindicatius. Un a Burjassot i l’altre a Vilanova de Bellpuig

24/04/2014 Harmonies de lluita
El proper dissabte 26 d'abril es farà a l’auditori de Burjassot el tradicional Concert de commemoració del 25 d’abril que es realitza en acabar la manifestació d’ACPV (enguany també serà de celebració del 30 aniversari del BEA). La producció corre a compte de pro21cultural i serà la primera ocasió de l’any per veure un concert d’Orxata a la ciutat de València en la seua gira del 2014. La resta del cartell són les grups Atupa, Tashkenti i Assekes. El preu de les entrades serà de 8 euros i als menors de 16 anys els cal una autorització dels pares  per poder assistir al concert.

El mateix dissabte 26 d'abril a Vilanova de Bellpuig es portarà a cap l’11è Concert de l’estelada on actuaran els grups Jordi Montañez, Mishima, Xeic!, els Catarres, La Troba Kung-fú i Brams. El preu de l’entrada és de 15€ anticipada i 17€ a taquilla. Els punts de venda anticipada són, Mollerussa: Martin’s Bar | Tàrrega: Nostàlgics Cafè | les Borges Blanques: Slàvia | Bellpuig: Cafè l’Avenç | Barcelona: Botiga productes de la terra | Lleida: La Llotja | Vilanova de Bellpuig: l’Estoneta, el Pati i l’Esclat Internet: www.productesdelaterra.cat. Tota la info a www.concertdelestelada.cat   i al seu Facebook.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid