Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Altaveu.cat, l'agenda de concerts dels Països Catalans

L'altaveu.cat és una agenda de concerts, un espai on poder trobar tots aquells concerts que es fan i s’han fet.

L'objectiu d’aquesta web és aglutinar totes aquelles pàgines web on trobar-hi concerts en una sola, de manera que els usuaris puguin tenir un accés ràpid a tots els concerts que s'hagin de realitzar i també serveixi com a un historial dels concerts ja realitzats. Un element important de l'altaveu.cat és la interacció amb les bandes o organitzacions, ja que són elles mateixes qui poden pujar els seus propis concerts sense la necessitat de registrar-se.

 

21/07/2011 15:32 Comunicació

Un cop enviat el concert, es repassa perquè tot estigui correcte i es publica al web, el qual automàticament es publica a Facebook i Twitter. D'aquesta manera els usuaris d'aquestes xarxes socials també tenen una agenda de concerts dels Països Catalans en aquestes dues plataformes.

Una altra característica que té l'altaveu.cat és la cerca d'un concert per població o per grup. Això facilita la recerca d'un concert i també serveix per saber els concerts realitzats en una población concreta o els concerts realitzats d’un  grup. D'altra banda, amb la cerca per població, el sistema et recomana concerts en aquelles poblacions properes a la cerca on, també, l'usuari pot trobar-hi concerts i així tenir diferents opcions.

D'on sorgeix l'altaveu.cat?

L'altaveu.cat sorgeix de la problemática per trobar fàcilment concerts que es faran o s’han fet als Països Catalans, on són moltes les pàgines que donen informació però per separat, per tant l’altaveu.cat s’encarrega d’agrupar tots aquells concerts dels Països Catalans i que, a l'hora, serveix com a historial dels grups que han anat passant pels escenaris i per totes les poblacions.



 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid