Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Uns 50 concerts i activitats ompliran el Mercat Central de Sabadell durant Les Barraques

Avui, a partir de les 19h a la Plaça Marcet tindrà lloc la festa de presentació de les barraques de Festa Major 2010 que es faran del 2 al 6 de setembre de 2010.
L’escenari de les Barraques 2010 serà la Plaça del Mercat, excepte pel campionat de Bitlles Catalanes i el Saballut de Ferro, que se celebraran al pati de l’Escola Industrial. Aquest és l'acord al qual han arribat els responsables d'aquesta activitat i el govern municipal, un punt de trobada amb el qual els responsables de la Comissió de Festes Populars de Sabadell (CFPS) es troben molt satisfets, segons van manifestar ahir en la presentació  de la Festa Major de les Barraques del 2010.

09/07/2010 02:35 Cultura
Avui trobareu els gegants de la Concòrdia i de la Creu Alta, els Bastoners de Sabadell i la Cabra de l'Animalada. També s'organitza un sopar popular a 7 €: meló amb pernil i mandonguilles a la jardinera, què, com t'has quedat!Tot seguit espectacle únic de pintura a càrrec del nostre artista local Weren's i concert rumbero de Tabaloko per acabar amb una sessió de Black and Feeds de molt, molt, molt bon rotllo.
 
També podreu trobar la nova xapa de les festes populars, el programa d'actes de les barraques, la samarreta de la Crisi i tot, com sempre, a preus populars.
 
La Festa Major de les Barraques començarà el 2 de setembre amb gegants, bastoners, danses i el Cercavila de l’Animalada. Fins el dia 6, s’hi celebraran concerts de grups com Catiuska, Desperta Ferro o Kayo Malayo, i hi haurà teatre, sopars, campionats i concursos ja mítics com el de titius o els garrotins.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid