Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Plataforma Antifeixista de Sabadell denuncia la impunitat de grups ultradretans

29.01.07 La Plataforma Antifeixista de Sabadell denuncia agressions de grups d’ultradretans, així com l’actuació  injustificada i violenta dels cossos policials contra veïnat de la ciutat.

Aquesta denuncia està motiva pels fets ocorreguts divendres passat a les 18.45h, on grups ultradretans de Sabadell van convocar una manifestació de caire racista al Parc Catalunya...

29/01/2007 09:52 Política

... amb la participació d'unes cinquantena de joves d'estètica "nazi". Durant la concentració, aquest joves van començar a amenaçar, a insultar i a intentar agredir diversos veïns de Sabadell que es trobaven a la zona d’skates del Parc. Cap a les 19 h van aparèixer diverses dotacions d’antidisturbis dels mossos i de la policia municipal que van començar a carregar contra les persones que hi havia a la zona d’skates de forma violenta, indiscriminada i totalment injustificada amb el resultat de com a mínim un menor ferit, que ja ha posat denúncia contra els cossos policials. De l’actuació que van realitzar amb la concentració racista no se sap res.

Per aquests fets, la plataforma veu amb preocupació que grups racistes de la ciutat convoquin concentracions d’aquest tipus que només fomenten l’odi i la xenofòbia. D'altra banda, puntualitza que "que sembla increïble que els cossos policials de la ciutat de nou hagin agredit a persones que no tenien res a veure amb els fets, com si haguessin aprofitat una nova excusa per utilitzar violència contra veïns de Sabadell".

Per això, la plataforma fa una crida a la societat sabadellenca a no deixar-se enganyar pel racisme i la ignorància i a mobilitzar-se "contra totes les agressions feixistes i racistes de la nostra ciutat, tant les realitzades per part dels grups d’ultradreta com les realitzades pels cossos policials".

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid