Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FEIXISME
Un regidor d’España 2000 atacat per dos veïns

Andrés Vicent, regidor del partit ultradretà España 2000 a Silla (País Valencià)  es troba hospitalitzat després que ahir fos atacat per dos veïns coneguts seus.

05/03/2014 Política
Els fets van passar   al voltant de les 12.30 hores, quan el regidor sortia d'una oficina bancària i a fora hi havia dos germans bessons als quals el regidor coneix que el van agredir. El regidor ultradretà  pateix fractura de mandíbula i ha perdut diverses peces dentals després de ser colpejat amb una porra metàl·lica. Malgrat que el lloc estava ple de vianants ningú va reaccionar davant l'agressió.

Una ambulància va traslladar el regidor fins a l'Hospital Dr Peset, on ahir a la nit estava ingressat i  a l'espera de ser sotmès a una intervenció quirúrgica a la mandíbula. El mòbil de la pallissa continuava ahir sent un misteri i encara no es coneix si està relacionada amb l'activitat política del regidor  o va ser deguda a motius personals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid