Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Allberament Nacional
Molta participació a la primera jornada intensiva del "Signa un vot"

Finalment se superaran els 1.500 punts de recollida d’instàncies el cap de setmana

23/03/2014 Política
Encesa de l'estelada a la plaça de Catalunya Encesa de l'estelada a la plaça de Catalunya

Urnes, vots i participació han marcat la primera jornada de la recollida intensiva del Signa un Vot per la Independència impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). La jornada ha transcorregut amb total normalitat i sense incidents remarcables, i totes aquelles persones que ho han desitjat han pogut Signar un vot gràcies als punts de recollida escampats per tot el país, sales de plens de diversos ajuntaments incloses. Fins la setmana que ve no hi haurà xifres de participació del cap de setmana.

Finalment se superaran els 1.500 punts de recollida el cap de setmana, amb mes de 3.600 apoderats que vetllen per garantir el correcte desenvolupament del procés. A més de la jornada de recollida, a la Plaça de Catalunya, de Barcelona, s’han encès 15.000 espelmes per formar una immensa urna.
Valora
Vídeos
Encén la flama a Barcelona - 22 de març de 2014
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid