Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Manifestació a la Vila de Gràcia en suport als "Bastoners Solidaris"

Els acusen d'un delicte d'enaltiment de terrorisme, pel que podrien ser condemnats a una pena de fins a dos anys de presó, 8 anys d’inhabilitació i 3000 euros de responsabilitat civil.

11/03/2014 Drets i Llibertats
solidaritat amb els solidaris solidaritat amb els solidaris

La campanya de suport amb els "Bastoners de Solidaris de Gràcia" ha convocat una manifestació central de la campanya a la Vila de Gràcia de Barcelona i un viatge solidari el 27 de març amb busos fins a Madrid per acompanyar els dos membres de la Colla Bastonera Cop a Cop, Ferran Blasi i en Gregori Saavedra, durant la seva declaració a l'Audiència Nacional.

Els bastoners solidaris estan acusats d'un delicte d'enaltiment de terrorismede per dur les fotos de les presoneres polítiques catalanes en una actuació realitzada el passat 11 de Setembre de 2012. La fiscalia els hi demana 2 anys de presó, 8 anys d’inhabilitació i 3000 euros de responsabilitat civil.

D'ençà el passat mes de novembre que va començar la campanya de suport, s'han realitzat nombrosos actes arreu del país d'on han assolit nombroses mostres de solidaritat.

Valora
Vídeos
Dos membres de una colla bastonera imputats per l'AN
Ascensa Furore (Turo&Bittah) - La flama de la solidaritat [Prod.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid