Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TERRITORI
Incendi a les Gavarres

Incendi forestal a Calonge i Vall-llobrega

16/03/2014 Territori
Un incendi que encara no ha estat controlat està cremant la zona oriental de les Gavarres, especialment els municipis de Calonge i Vall-llobrega. El foc s’ha iniciat (per causes desconegudes) prop d’una masia del municipi de Vall-llobrega i es dirigeix cap a Calonge després d’afectar unes  350 hectàrees de bosc de pi i alzina.

La forta tramuntana rescalfada que ha bufat durant les últimes hores ha fet  baixar la humitat relativa de la zona fet que dificulta l’extinció de l’incendi i les tasques dels 2 hidroavions del Ministeri d’agricultura i dels 4 mitjans aeris i 5 unitats de bombers de la Generalitat que treballen a la zona. La carretera C-31 ha estat  tallada entre Palamós i Platja d’Aro i la població de Calonge està  confinada a casa seva per evitar els efectes del fum (tot i que només 100 persones han estat desallotjades).

El delegat de la Generalitat Albert Ballesta s’ha reunit amb els alcaldes de la zona i ha recordat que ahir va entrar en vigor la prohibició de fer foc a les zones forestals de Catalunya i que per ara no està permès el desplaçament motoritzat per dins del municipi de Calonge.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid