Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibres
Edicions del 1979 publica "L’alternativa socialista" de Michael Lebowit

L’editorial de l’Esquerra Independentista Edicions del 1979 acaba de treure el seu sisè títol, L’alternativa socialista. Es tracta de l’obra de la traducció de The Socialist Alternative de Michael Lebowitz.

11/03/2014 Lletres
"L?alternativa socialista" de Michael Lebowit "L?alternativa socialista" de Michael Lebowit

Publicat fa quatre anys per Monthly Review Press i traduït al català per Pau Comellas, el llibre és una reflexió sobre la necessitat de construir i visualitzar una alternativa socialista centrada en el ple desenvolupament del potencial humà. Per tal de clarificar i desenvolupar aquesta idea, s’hi exploren tot un seguit de conceptes: el socialisme com a procés, més que no pas com a estadi; el desenvolupament humà com el nucli del socialisme; el vincle clau entre el desenvolupament humà i la pràctica (que implica la necessitat d’una gestió obrera i comunitària); el fet d’entendre els mitjans de producció com una herència social que no pertany a cap subconjunt de la humanitat; l’expansió dels béns comuns en la construcció d’una societat solidària; la condicionalitat socialista; la comptabilitat socialista; i el mode de regulació socialista.

El llibre val 15 euros a les llibreries, però es pot adquirirdirectament a l’editorial per 13, sense despeses addicionals.

A més d’aquest llibre Edicions del 1979 ha publicat fins ara TerraLliure: punt de Partida, Classe obrera, salariat i lluites de classe, Rotxec, Canviar la realitat i Inscrit en la memòria històrica. Properament té previst treure les memòries d’Àlvar Valls, Al cap dels anys, i una Introducció a la Història dels Països Catalans, elaborada per Albert Botran, Carles Castellanos i Lluís Sales.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid