Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
Dos bastoners de Gràcia han estat jutjats avui a l'Audiència Nacional

Els dos bastoners de Gràcia (Gregori i Ferran) han estat jutjats avui a l'Audiència Nacional acusats d’un suposat delicte d'“enaltiment del terrorisme"

27/03/2014 Drets i Llibertats

Un any i mig més tard, els dos bastoners de Gràcia (Gregori i Ferran) han estat jutjats avui a l'Audiència Nacional acusats d’un suposat delicte d'“enaltiment del terrorisme”, delicte pel qual la Fiscalia demana dos anys de presó, vuit anys d'inhabilitació i una fiança de 3.000 euros per responsabilitat civil per a cada un per haver mostrat un parell de fotografies de Lola López i Marina Bernadó –preses catalanes acusades de col·laborar amb ETA– durant els actes de l'Esquerra Independentista al passeig del Born en el marc de la diada de l'Onze de Setembre de 2012.

Ahir va sortir des de Barcelona un autocar amb una cinquantena de persones solidàries que s'han traslladat fins a Madrid per a donar-los suport en el marc de la campanya “Solidaritat amb els solidaris”. Els dos encausats han entrat a les dependències judicials de l'Audiència Nacional a dos quarts de deu del matí  i la sala ha autoritzat que hi entressin com a públic vint-i-cinc persones més. Després de declarar els imputats i els testimonis (un dels testimonis era un mosso que ha declarat darrere una mampara) el judici ha quedat vist per a sentència.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid