Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Rius
La CUP s'oposa frontalment al nou Pla de Conca de l’Ebre

L'esquerra independentista serà al costat de la Plataforma en Defensa de l’Ebre donant suport a les mobilitzacions i accions que s'emprenguin

28/02/2014 Territori

La CUP ha manifestat en un comunicat la seva "oposició frontal i absoluta" al nou Pla de Conca de l’Ebre, que ha aprovat avui el Consejo de Ministros d'Espanya.

La formació s'oposa un cop més al totalitarisme i absolutisme del govern espanyol que menystenint la proposta de cabals feta pels científics de la Comissió per la Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre al 2007, torna a aprovar un Pla Hidrològic d’esquenes al sentit comú per tal d’afavorir els interessos econòmics de grans empreses constructores i les especuladores de l’aigua.

Per a la CUP, aques Pla de Conca, confirma per un costat la venda d’un bé comú com és l’aigua, als interessos especulatius perquè sabem que no serà per a la pagesia. Per un altre costat, l’aprovació de la construcció de 40 nous embassaments no és més que la voluntat de reflotar certes grans empreses de la construcció que ja no poden viure de l’especulació urbanística i de l’obra pública.

Davant d'aquesta situació, la CUP es posa al costat de la Plataforma en Defensa de l’Ebre donant suport a les mobilitzacions i accions que vagin anunciant en els propers dies i mesos perquè "és un insult a la intel·ligència la proposta de cabals feta que, de tirar endavant, serà la mort del Delta". La CUP es conscient que la lluita serà llarga, però té clar que "la nostra resposta sempre serà: ni un pam de terra, ni una gota d’aigua".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid