Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Aigua
La CUP a Terres de l’Ebre crida a participar a la 12a Assemblea de la PDE

Dissabte a les 20:00 h a la l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa

09/01/2014 Territori
12a Assemblea de la Plataforma en defensa de l'Ebre 12a Assemblea de la Plataforma en defensa de l'Ebre

La CUP Terres de l’Ebre anima a la població ebrenca a participar a la 12a Assemblea de la Plataforma en defensa de l'Ebre (PDE) i de les mobilitzacions que es convocaran en aquesta nova etapa de lluita.

De la mateixa manera que ho fa la PDE, la formació independentista s'oposa als cabals proposats en el Pla de Conca de l’Ebre que comporten la sentència de mort per al delta en benefici dels interessos especulatius al servei del negoci de l’aigua.

Recorda que que la bombolla de l’aigua "no afecta només les nostres terres, per això demanem que es deixi d’especular amb aquest bé d’interès comú i que els governs no ho deixin en mans de les grans empreses que hi trafiquen i la posen al servei de projectes insostenibles i especulatius com BCN World o Marina d’Or".



Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid