Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYOLISME
El secretari general del SUP torna a provocar via Twitter

Jose Manuel Sánchez Fornet secretari general del Sindicat Unificat de Policia (SUP) ha tornat a fer un tuit provocador on afirma que Catalunya sempre serà Espanya “Por lo civil o lo militar”

26/02/2014 Política
El secretari general del SUP (Sindicato Unificado de Policía), Jose Manuel Sánchez Fornet,  ha tornat a provocar via Twitter. Si fa uns mesos arran de la xiulada que van dedicar alguns dels assistents del Circuit de Catalunya a l'himne d'Espanya el dirigent del SUP va titllar (mitjançant un tuit) de "fills de puta" i "merdes" als que "odien Espanya", avui ha escrit “Señores independentistas: Cataluña es España y el resto tierra conquistada. Siempre serà España. Por lo civil o lo militar. Es lo que hay”.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid