Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Drets humans
Manifestació pel tancament del CIE de la Zona Franca
10/01/2014 Drets i Llibertats
El Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de la Zona Franca: un espai vetat per als drets humans El Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de la Zona Franca: un espai vetat per als drets humans

El nucli de Sant-Montjuïc de la CUP Barcelona fa una crida a secundar la mobilització convocada per demà a les 16:30 h. a la Plaça d’Espanya i a les 17:00 h. al propi CIE de la Zona Franca.

Segons la formació independentista, la gravetat de les últimes informacions conegudes entorn del Centre d’Internament per a Estrangers (CIE) de la Zona Franca donen més sentit a la nostra convicció de que aquest espai de reclusió de persones ha de ser tancat.

També manifesta que la vergonyant opacitat i silenci de l’administració espanyola i la deixadesa i falta de posicionament dels partits i autoritats de la Generalitat ens obliguen un cop més a reafirmar "la nostra solidaritat amb les persones tancades al CIE i a reclamar el seu alliberament i el tancament immediat d’aquests centres".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid