Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unionistes
La CUP titlla l'alcalde de Tarragona d'antidemòcrata i seguidista del PP
09/01/2014 Política
CUP Tarragona CUP Tarragona

La CUP a Tarragona denuncia l'actitud antidemocràtica de l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, de negar-se a deixar les dades del padró municipal per tal de desenvolupar la consulta democràtica prevista per al 9 de novembre del 2014 sobre la independència de Catalunya o el seu futur encaix dins d'Espanya. La candidatura independentista no critica la seva actitud espanyolista, legítima com qualsevol altra, sinó la seva negativa a deixar celebrar lliurement la consulta acordada per la majoria de partits del Parlament català.

Avui, l'alcalde de Tarragona s'ha arrenglerat amb les propostes de la dreta i de l'extrema dreta espanyolistes, ha seguit les indicacions de Sánchez Camacho i s'ha convertit en un escolanet aplicat de les ordres de l'espanyolisme antidemocràtic que nega la possibilitat d'opinar o de decidir.

Ja al 2010, Ballesteros, en aquell moment amb el suport d'ERC, va cedir un cens “equivocat” per realitzat la consulta sobre la independència de Catalunya organitzada per Tarragona Decideix. Avui, després de les seves declaracions a la Cadena Ser, s'ha confirmat que allò no va ser cap error i que el seu camí no és només defensar l'espanyolitat dels catalans i catalanes (una opció legítima tot i que no compartida per la CUP) sinó enfrontar-se a qualsevol procés democràtic en el sentit de demanar l'opinió de les persones que vivim en aquest país.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid