Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Animalista
La 1a Assemblea per l'abolició dels Correbous a les Terres de l'Ebre aplega una trentena de persones

S'organitzaran més trobades arreu del territori per socialitzar el debat

21/01/2014 Drets i Llibertats
1a Assemblea oberta per abolir els Correbous a les Terres de l'Ebre 1a Assemblea oberta per abolir els Correbous a les Terres de l'Ebre

Diumenge passat, una trentena de persones van participar  a la 1a Assemblea oberta per abolir els Correbous a les Terres de l'Ebre que havia organitzat Gent d’Iniciativa Animalista i Libera!

El principal objectiu de l’assemblea va ser bastir un projecte ebrenc per a l’abolició dels correbous. "Amb la gent del territori qui generarà el debat, qui proposarà les accions, qui mobilitzarà la ciutadania i qui aglutinarà els suports i solidaritats de tot el moviment antitaurí i animalista a tot el món". En aquesta línia, diumenge es va constituir i es van posar en marxa els primers grups de treball.

Els organitzadors van assenyalar que les assemblees com les de diumenge també serveixen per a què aquestes persones no es vegen soles, per a què coneguen més gent com elles que estan disposades a fer alguna cosa. "Hi ha molt de treball per a fer: s’ha de mostrar la realitat dels correbous, la mort de centenars de bous cerrils o salvatges cada any; la llarguíssima llista de bous que pateixen greus ferides, que es trenquen les banyes contra una paret mentre intenten fugir, que es trenquen les potes, que es desplomen de cansament i de por, que s’ofeguen quan els tiren a la mar diguen el que diguen els reglaments; el gran nombre d’accidents que pateixen els éssers humans implicats, de les morts... També s’ha de parlar del cost, ocult o dissimulat (policia, neteja, logística, assegurances, treball administratiu) o pagant la “festa” directament dels pressupostos públics."

Estan convençuts que hi ha una "majoria silenciosa" que s'oposa als Correbous. En aquest sentit, han destacat que cal socialitzar el debat i tornar-lo a treure al carrer. En aquesta línia estan animats a estendre el debat al territori.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid