Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi Ambient
Més de vint mil signatures demanen la protecció de la posidònia a les Illes
22/12/2013 Territori

Joan Torres, capità de la marina mercant de Formentera, ha lliurat mes de vint mil signatures recollides a Internet i un treball de mesos per salvaguardar "la qualitat de la biodiversitat, la transparència de les aigües, i l'equilibri de la línia de costa" a la Conselleria d'Agricultura, Medi ambient i Territori" om es demanava la protecció de la posidònia a les Illes.

Les reivindicacions concretes recollides en la campanya realitzada a Internet són la situació i identificació de la posidònia en les cartes nàutiques, la prohibició de fondeig sobre fons de posidònia en les cartes nàutiques i rumbs i la prohibició de pesca d'arrossegament sobre fons de posidònia en les cartes nàutiques. També reclama el compliment de la normativa MARPOL 73/78 en zones de prades de posidònia, la prohibició d'abocaments contaminants procedents d'instal·lacions de terra sobre prades de posidònia, així com en el cas de materials procedents de dragatge de fons.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid