Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Precarietat Laboral
La COS denuncia la il·legalitat laboral dels indormadors de la "Nova Xarxa d’autobusos"
21/11/2013 Laboral

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) d’autobusos de TMB ha pogut contrastar, amb diverses fonts, les condicions laborals irregulars i precàries de les persones que treballen d’informadores i coordinadores de la campanya de TMB i l’Ajuntament de Barcelona: "La Nova Xarxa de Bus Creix".

Rere una imatge de modernitat i excel·lència del transport públic s’amaguen unes condicions laborals miserables per a les persones que donen la informació.

Els  treballadores de la campanya informativa no han signat el contracte i porten 9 dies treballant. Només els hi queden 3 dies de campanya. El sou per hora és de 6€ per a les 200 persones que informen i 8€ per hora per les 7 persones que coordinen als informadors.

L’empresa de publicitat que realitza el contracte es diu MADE ILUSION, S.L. però l’entrevista i les dades les envía NATURSTAFF.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid