Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FEIXISME
L'advocat dels mossos acusats al “cas Raval” és un conegut defensor de torturadors

L'advocat José Fuster-Fabra defensor dels mossos imputats per la mort de Juan Andrés Benítez va ser militant d'extrema dreta, defensor de molts policies torturadors (entre ells el general Rodríguez Galindo) i actualment és molt proper a Ciutadans

22/11/2013 Política

El portal Vilaweb publicava el passat diumenge un article d'Andreu Barnils sobre José Maria Fuster-Fabra (tot i que durant la seva militància a “Fuerza Nueva” era conegut com José Maria Torrellas Fuster-Fabra) advocat defensor de quatre dels vuits mossos d'esquadra encausats pel “cas Raval”, on entre d'altres coses s'explicava que el lletrat (molt proper a Ciutadans) va ser l'advocat defensor del general Rodríguez Galindo i que durant un debat televisat Fuster-Fabra no en sabia ni el nom del mort del “cas Raval”.

Avui divendres un nou article d'Andreu Barnils aporta més dades sobre José María Fuster-Fabra, que el relacionen amb la ultradreta (on fins i tot va participar en pallisses a independentistes catalans) i diverses entitats policials i militars (fins al punt que el general Rodríguez Galindo que va ser el testimoni del seu casament l'any 1999). Finalment, l'article informa que Fuster-Fabra serà demà un dels oradors a l'acte de presentació de “Movimento Ciudadano” a Barcelona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid