Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
El Correllengua 2013 fa via

Aquest cap de setmana més d'una dotzena de poblacions i barris que organitzen activitats.

10/10/2013 Llengua

Als Països Catalans poc o res ens cal celebrar el 12 d'octubre. Bé per ser exactes, sí que hi ha alguna cosa a festejar: el Correllengua! Amb l'arribada del mes d'octubre es multipliquen els actes arreu, i després del merescut protagonisme del País Valencià per la celebració del 9 d'octubre, les properes setmanes agafarà el relleu el Principat.

Aquest cap de setmana n'és un bon exemple amb una dotzena de poblacions i barris que organitzen activitats. A destacar el primer dels Correllengües que s'esdevindrà a Barcelona ciutat, el de Les Corts, que programa una doble jornada d'actes i dels que destaquem l'actuació de "Les Anxoves de l'Escala" (dissabte) i la mostra de cultura popular (diumenge). Al Maresme, amb una llarga tradició, se celebraran actes a Canet de Mar, Cabrils i Sant Vicenç de Montalt, mentre que al sud, Vandellòs organitza el seu 11è Correllengua.

Especial menció al Correllengua de Castelló d'Empúries que retorna després d'uns quants anys sense fer-se. No podem oblidar tampoc els actes a Sant Joan de Mediona,que arriben a la xifra rodona dels deu anys, o a Òdena on es podrà xalar de valent amb la música d'Oques Grasses i Karaoke's Band.

No oblideu consultar l'agenda amb el detall d'aquest i altres actes que tindran lloc aquests dies.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid