Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cuba
Solidaritat amb els "5 herois cubans" empresonats als EUA

La mobilització de Cerdanyola es va realitzar concretament amb els hashtags #CerdanyolaAmbEls5 #CataloniaFreeTheFive

14/09/2013 Internacional

Ahir a la Plaça Abat Oliba de Cerdanyola del Vallès, a les 12 hores del migdia, es va realitzar una concentració i una penjada d'una pancarta en solidaritat amb els "5 herois cubans empresonats als EEUU. Aquesta convocatòria de la Brigada Vallesana Simón Bolívar  s'afegeix a la campanya de solidaritat mundial amb els empresonats

Veneçuela amb els "5 herois cubans"

Per altra banda, l'Ambaixador de la República de Veneçuela a la República Portugal, Lucas Racó Romero, i membres de la Missió Diplomàtica veneçolana, es van sumar dijous una jornada de solidaritat amb els Cinc Herois cubans.

Aquest posicionament es va donar en el marc de les activitats que moviments populars europeus estan realitzant, amb l'objectiu de reivindicar la llibertat i el caràcter polític d'aquests empresonaments dels agents cubans. Aquestes activitats compten amb una àmplia presència de membres de grups de solidaritat amb els processos polítics de Cuba i Veneçuela, i de representants del cos ciplomàtic acreditat a Lisboa.

I Trobada Internacional Antifeixista per la Pau i per la Vida

També els assistents a la "I Trobada Internacional Antifeixista per la Pau i per la Vida", que es realitza a Veneçuela del 11 al 15 de setembre, van mostrar la solidaritat amb els "5 herois cubans", destacant l'afinitat entre aquesta activitat i els esdeveniments que diverses forces pacifistes realitzen al voltant del món. Durant aquesta jornada es va fer lectura d'un missatge adreçat als Cinc Herois cubans i es va aprovar en assemblea popular un comunicat conjunt dels diversos col·lectius, on es demana la llibertat d'aquests insignes lluitadors.

Aquesta iniciativa va ser organitzada i promoguda per l'Associació d'Amistat Portugal-Cuba, el Comitè Portuguès per l'Alliberament dels Cinc, el Consell Portuguès per la Pau i la Cooperació (CPPC), la Confederació General de Treballadors de Portugal (CGTP), la Associació Portuguesa José Martí, el Moviment Democràtic de Dones, la Joventut Comunista Portuguesa i la Unió de Sindicats de Lisboa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid