Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament LGTB
LGTBcat encerclarà l'Onze de Setembre la Glorieta on van assassinar la transexual Sonia

La Plataforma LGTB.cat, que agrupa gran part de les organitzacions d'alliberament lèsbic, gai, bisexual, trans i intersex de Catalunya, ha anunciat que participarà a la Via Catalana el proper Onze de Setembre amb una cadena complementària, seguint la proposta d'encerclar La Caixa a Barcelona i l'Hospital Trueta a Girona.

05/09/2013 Gènere
LGTBcat encerclarà l'Onze de Setembre la Glorieta on van assassinar la transexual Sònia LGTBcat encerclarà l'Onze de Setembre la Glorieta on van assassinar la transexual Sònia

Concretament s'encerclarà la glorieta on uns skin neonazis van assassinar la transexual Sonia el 1991. Els organitzadors  d'aquesta mini-cadena han informat que es farà al tram 741 (corresponent al Parc de la Ciutadella/Passeig de Pujades de Barcelona), "per reivindicar que volem uns Països Catalans independents i no patriarcals. Porteu banderes estelades, del triangle rosa i de l'arc de Sant Martí!"

Sonia, un crim homòfob 

Sonia Rescalvo Zafra, natural de Burgos, va néixer a l'any 1944, i va ser assassinada el 6 d'octubre de 1991 a la glorieta del parc de la Ciutadella de Barcelona. La sònia va sortir de Burgos i es va instal·lar a Barcelona als anys 70, on va arribar a ser una coneguda vedette al Molino de Barcelona.

Va ser assassinada al Parc de la Ciutadella el 6 d'octubre de 1991. Va ser agredida per un grup de 7 neonazis que havien sortit de "cacera" fins provocar-li la mort. Es trobava aquella nit al parc amb una amiga, la Doris, transexual com ella,que també va ser agredida. El mateix grup neonazi vestits amb estètica skin van apallissar tres indigents aquella mateixa nit.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid