Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Drets dels animals
El diputat Juan Soto (PSPV-PSOE) dóna suport a la 8a manifestació antitaurina d’Algemesí
13/09/2013 Drets i Llibertats

El diputat a les Corts Valencianes pel PSPV-PSOE Juan Soto ha donat suport a la 8a manifestació antitautian d'Algemesí, i s’afegeix així a Fran Ferri i Juan Ponce, de Compromís, a Marina Albiol, d’EUPV, i a Agustí Cerdà, exdiputat i president del grup parlamentari d’ERC al Congrés.

La 8a manifestació antitaurina d’Algemesí del proper dissabte, 14 de setembre, que començarà a les 19.30h a l’estació de ferrocarrils d’Algemesí, fou presentada en roda de premsa el dimarts passat a la Societat Coral el Micalet, per la Folgança-Iniciativa Animalista d’Algemesí i la Plataforma Carles Pinazo.

Intervingueren Encarna Canet, presidenta d’Iniciativa Animalista, i Jesús Frare, de la Folgança–Iniciativa Animalista d’Algemesí, i també comptà amb els suports del Toni Infante de l'Assemblea Nacional Catalana del País Valencià, Rosa Tormo de la Plataforma Carles Pinazo, Rafel Hermógenes d’Iniciativa Animalista, Jesús March de l’MDT, Lorena Gabaldón del PACMA-Partit Animalista i Anna Oliver, de Solidaritat per la Independència–SI.

Es presentà la campanya d’Iniciativa Animalista de denúncia de les becerrades cadafaleres que es fan dins de la setmana de bous, una paròdia de toreig on la gent de les penyes, sense cap experiència, tortura i mata xicotets vedells d’entre 1 i 2 anys, o fins i tot de menys d’un any, que per definició no es poden defensar ni causar cap perill.

També es reclamà la convocatòria d’una consulta ciutadana vinculant a Algemesí, i es va fer una crida de suport a totes les organitzacions polítiques democràtiques per a que secunden aquesta petició, que mostrarà que no es tracta d’eixa festa del patiment tan popular i arrelada entre el jovent que ens volen fer creure, i que es manté amagada a la resta de la ciutadania del País Valencià.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid