Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Darrer assaig de la Via Catalana a Perpinyà

Ahir desenes de persones van participar a la concentració de la Porta dels Països Catalans a Salses i més de tres-centes a la cadena humana d'Eivissa

09/09/2013 Política

Demà a les 18.30 al peu de Castellet de Perpinyà es farà el darrer assaig de la Cadena Humana que estarà formada per voluntaris, fotògrafs i participants a la Via Catalana al nord de l'Albera.

L'11 de setembre Catalunya Nord participarà a la Via Catalana, hi participarà al Tram 722, un tram a cavall de la frontera estatal. Una participació que evidenciarà el suport nord-català al procés independentista del poble de Catalunya Sud, i palesarà la identitat catalana de Catalunya Nord.

El Casal de Perpinyà ha completat dos autocars per anar al Portús. Des d'organització s'apunta que si hi ha prou reservacions se'n farà un tercer (reservació del meu lloc a l'autocar).

Ahir, desenes de persones van participar a la Cadena Humana que es va formar la Porta dels Països Catalans a Salses.

Eivissa

Ahir al migdia,  es va forma una Cadena Humana per la independència, en suport a la Via Catalana. Més de 300 persones es van aplegar a Dalt Vila, al centre històric, des del monument a Guillem de Montgrí, al mirador de l'Ajuntament de la ciutat, i es va allargar fins a arribar a fer la volta completa al baluard de Santa Llucia. L'acció es va desenvolupar en un ambien festiu amb la presència de moltes estelades i crits a favor de la independència dels Països Catalans. L'acte estava organitzat per Eivissa pels Països Catalans.

La Via Catalana a Menorca i Mallorca

Demà a la tarde, Maó aplegarà una Cadena Humana. L'acció anirà del Mercat de Peix al parc Roxina (ruta de Ses Voltes). L'organització també està formada per la societat civil i remarca  que "es fa demà per tal de donar un toc d'atenció als mitjans i a l'ANC i demostrar que "som i serem una part de la nació". Es podrà seguir amb l'etiqueta #MenorquinsPelsPaïsosCatalans.

També demà, a les 20h a la plaça Major de Palma (Mallorca), es farà una cadena humana que envoltarà la plaça, enmig de la qual un altre grup de gent omplirà un gran mapa dels Països Catalans. Aquesta acció està convocada per l'Obra Cultural Balear (OCB) i l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM).

Cal recordar que el passat 26 d'agost, una trentena de persones va formar una cadena a Fomentera.

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid