Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Especulació
Un mosaic humà per reivindicar la protecció definitiva de sa Ràpita i es Trenc

L'amenaça sobre l'entorn natural de sa Ràpita i es Trenc continua viva, malgrat la sentència del Tribunal Superior de Justícia del passat 9 de juliol

08/08/2013 Territori

La Plataforma Salvem sa Ràpita convoca a formar un mosaic humà sobre la platja de sa Ràpita el proper diumenge a les 18h. L'objectiu és reunir més de 150 persones davant el Club Nàutic de sa Ràpita, per a reivindicar la protecció defintiva de l'entorn natural de sa Ràpita i es Trenc. 

La sentència del Tribunal Superior de Justícia del passat 9 de juliol que invalidava la modificació de Pla Territorial que permetia l'hotel a sa Ràpita, va generar esperances en totes aquelles persones implicades en la reivindicació i la campanya "Salvem sa Ràpita" contra el Macro-hotel de luxe declarat d'interès autonòmic pel govern de Bauzà.

Això però es va convertir en una victòria social a mitges, ja que immediatament, el Consell de Mallorca va anunciar que recorreria la sentència davant del Suprem.

Així, l'amenaça sobre l'entorn natural de sa Ràpita i es Trenc continua viva i és per aquest motiu que, des de la Plataforma Salvem sa Ràpita, s'ha impulsat aquesta iniciativa cívica per mostrar una vegada més, el rebuig a la destrucció de sa Ràpita i a aquesta manera de fer política, que inverteix doblers públics per a defensar davant dels tribunals els interessos concrets d'uns pocs.

Per això, convoquen a la participació i implicació de la societat en un acte cívic que serveixi per deixar clar, una vegada més, "el compromís de la ciutadania amb la protecció d'aquest emblemàtic i singular entorn i el rebuig al retorn a les velles polítiques que especulen sobre el territori en benefici d'uns pocs i perjudicant la nostra terra i els nostres recursos"

-

Valora
Rànquings
  1. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. “Catalunya serà, CRISTIANA O NO, serà!”
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. Sant Jordi era guerrer...
  6. La ruptura inevitable: Espanya i Catalunya – autodeterminació en el complex segle XXI
  7. Fora fatxes del Fossar
  8. La República laica contra les ideologies de la desigualtat i el fanatisme embrutidor
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid