Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Defensa del territori
Èxit total del Festival "Salvem sa Ràpita: tot està en joc"

Ple complet a l'auditòrium. El GOB destaca la implicació dels artistes i músics i l'entrega total i absoluta del públic pel que va ser un gran clam conjunt contra el projecte de sa Ràpita i les polítiques que atempten contra el territori i el paisatge.

10/09/2012 Territori
Cartell del Festival "Salvem sa Ràpita - Tot està en Joc" Cartell del Festival "Salvem sa Ràpita - Tot està en Joc"

Dijous passat, l'Auditorium de Palma va registrar un ple complet al concert "Salvem sa Ràpita - Tot està en Joc". El compromís, la qualitat i professionalitat dels artistes i músics sumats a l'entrega del públic assistent vàren fer del festival, una fita històrica en la lluita i reivindicació per la protecció del territori.

L'acte va esdevenir un clam multitudinari i divers per un objectiu comú: "preservar el nostre futur de les noves barbàries especulatives, que es tradueixen en canvis normatius que desprotegeixen territori i macroprojectes que atempten contra indrets ambientalment sensibles, com és el cas de sa Ràpita".

El Grup Balear d'Ornitologia i defensa de la Naturalesa (GOB) ha agraït a músics, artistes, professionals, tècnics i personal de l'auditòrium i al públic que ahir omplí l'auditòrium - 1.200 entrades venudes - per convertir la nit de dijous en un acte per "continuar endavant carregats de motivació i amb el sentir del suport i legitimitat que ens dona el suport social en la lluita de tots plegats. Un suport sense el qual el GOB no existiria".

Un agraïment que fa extensiu a Toni Gomila, Leo Bassi, Glosadors de Mallorca, Wonderbrass, L'equilibriste, Cappela, Carlos Garrido, Ocults, Hyde XXI, Dr. Martin Clavo, Son and The Holly Ghosts, Sterlin, LA, Vacabou i Antònia Font... Miquel Àngel Sancho, i tot l'equip professional de l'auditòrium... i a les 1.200 persones que dijous es van emocionar amb el festival.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid