Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del territori
Tot a punt pel festival "Salvem sa Ràpita - Tot està en joc" a l'Auditorium de Palma

La cadena humana de dia 29A va marcar l'inici d'una reacció ciutadana contra el retorn de les velles polítiques destructives del territori i dels valors naturals.

06/09/2012 Territori
Una gran diversitat d'artistes es donaran avui per salvar sa Ràpita Una gran diversitat d'artistes es donaran avui per salvar sa Ràpita

Avui a les 20.30h a l'Auditorium de Palma tindrà lloc el festival "Salvem sa Ràpita - Tot està en Joc" per reforçar i contribuir a les campanyes de protecció del territori, singularitzades en l’espai emblemàtic de Sa Ràpita, i dinamitzar la mobilització social iniciada a partir de la cadena/marea humana del 29 d’abril.

L'acte organitzat pel Grup Balear d'Ornitologia i defensa de la Naturalesa (GOB) ha rebut aquests dies nombroses adhesions i ha aplegat una gran diversitat de músics i artistes de Mallorca que posen el seu talent a disposició d'una causa comuna, la de preservar el nostre futur, singularitzat en un espai únic com és sa Ràpita. La varietat d’estils, trajectòria i projecció dels diferents músics i artistes que conformen el cartell del Festival són un reflex de la diversitat de persones que s’oposen a aquesta nova agressió a un espai natural.

Cartell de luxe

El festival, que serà conduit per l’actor Toni Gomila, comptarà també amb la presència dels glosadors Maribel Servera i Macià Ferrer i amb l’actuació de Leo Bassi, Antònia Font, Capel·la, Carlos Garrido, Dr. Martín Clavo, Hyde XXI, L.A.(acústic), L’equilibriste, Ocults, Son and the holy ghosts, Sterlin, Vacobou i Wonderbrass.

Amb ells, segons els organitzadors, Mallorca alçarà la veu contra aquest projecte i gaudirà d’un espectacle únic amb la força de la reivindicació de la protecció del territori i la qualitat dels artistes. Aquest espectacle, que combina art, música i compromís, generarà un abans i un després en la lluita per a la preservació del territori i del futur.

Reforçar i contribuir a les campanyes de protecció del territori del GOB

Els fons obtenguts amb la venda de les entrades es destinaran a reforçar i contribuir a les campanyes de protecció del territori del GOB, singularitzades en l’espai emblemàtic de sa Ràpita.

Els impulsors treballen en diferents línies d’acció. En primer lloc, la difusió i posada en valor dels aspectes naturals de la zona. Un grup de naturalistes treballa en profunditat els valors naturals de la zona que justifiquen la seva protecció i manteniment.

En segon lloc, una campanya informativa adreçada als mitjans de comunicació locals, nacionals i internacionals, als quals proporcionarà informació de manera periòdica.

En tercer lloc, una campanya d'adhesions d'entitats conservacionistes d'àmbit estatal i internacional, com ara Greenpeace, SEO, WWF, Ecologistas en Acción, Amics de la Terra, Surfrider internacional i Fundació Global Nature.

En quart lloc, una campanya d’informació adreçada als turistes a l’Aeroport de Son Sant Joan i i de ciberacció internacional a través de la web del GOB.

En cinquè lloc, una campanya jurídica per fer front a les tramitacions administratives irregulars.

En sisè lloc, el seguiment de la tramitació administrativa del projecte (al·legacions, recursos, assistència a comitès tècnics urbanístics i ambientals).

I, per últim, accions de denúncia, difusió i mobilització social, mitjançant el suport a la Plataforma local Salvem sa Ràpita i la coordinació i organització del pFestival "Salvem sa Ràpita-Tot està en Joc".

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid