Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
HISTÒRIA
Un viquimarató per ampliar informació sobre els fets de 1714

La viquimarató tindrà com objectiu ampliar diversos articles de la Viquipèdia sobre la Guerra de Successió, el Setge de Barcelona i relacionats amb el Tricentenari

19/07/2013 Història
Viquipèdia Logotip de Viquipèdia en català (la primera del món en ésser delcarada perfecta)

El proper dissabte 27 de juliol Amical Wikimedia organitza una viquimarató al Museu d'Història de Catalunya per tal d'ampliar diversos articles de la Viquipèdia sobre la Guerra de Successió, el Setge de Barcelona i relacionats amb el Tricentenari. L'acte comptarà amb una visita guiada al museu i un taller d'edició de Viquipèdia per als novells.

Aquesta activitat s'emmarca dins del Viquiprojecte del Museu d'Història de Catalunya, a través del qual s'està incrementant de manera destacada la qualitat dels articles sobre la història de Catalunya, sota la coordinació del viquipedista resident Roger Fuentes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid