Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
COMMEMORACIONS
Comencen els actes del Tricentenari a Tarragona

La plataforma Tarragona, 300 anys d'ocupació, 300 anys de resistència ha organitzat aquest juliol 3 actes i una manifestació per commemorar el tercer centenari de l'ocupació borbònica de la ciutat durant la Guerra de Successió

04/07/2013 Història

Avui, dijous 4 de juliol a les 19:30h, l'Ajuntament de Tarragona acollirà, a la sala d'actes, la conferència “La Guerra de Successió: els Països Catalans a la cruïlla”, a càrrec de l'historiador Ezequiel Gort i Juanpere.

En motiu del Tricentenari la plataforma Tarragona, 300 anys d'ocupació, 300 anys de resistència ha organitzat dos actes més i una manifestació aquest juliol. El següent acte és el dijous 11 de juliol a les 19:30h, a la Sala d'Actes de l'Ajuntamentde Tarragona, on es farà la conferència “La resistència antiborbònica a les comarques del Camp de Tarragona”, a càrrec de l'historiador Jaume Borràs i Galceran.
https://www.facebook.com/events/118897028280596/

L'últim acte serà el diumenge 14 de juliol, a partir de les 14:30h, al Parc Saavedra de la ciutat, davant del recinte emmurallat (construït per a la defensa de la ciutat contra els Borbons en aquella època) on es farà un dinar popular i tot un seguit d’activitats.
El preu del dinar és de 10€ i podeu adquirir el vostre tiquet:
- Òmnium Tarragonès, Rambla Nova 12, 1-2, Tarragona de dilluns a divendres de 18 a 20:30h
- Casal Despertaferro, c. Martí Napolità, 7, Reus
- Casal Sageta de Foc, c. Trinquet Vell, 15, Tarragona de dimarts a dissabte de 18 a 22h
- Per correu electrònic a tarragona300anys@gmail.com poseu al cos del missatge "dinar popular"

Per acabar les commemoracions el diumenge 14 de juliol, a les 18h, s'ha convocat una manifestació independentista a Tarragona, amb el lema “Independència Països Catalans”. El seu recorregut serà: Portal del Roser, C/ dels Cavallers, Baixada de la Misericòrdia, C/ Portalet, Carrer de Sant Agustí, Rambla Nova, C/Compte de Rius, Plaça de l’Ajuntament.
https://www.facebook.com/events/158282357688269/?ref=2

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid