Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Concert compromès i reivindicatiu de Cesk Freixas i Roc Casagran a Sóller
16/07/2013 Cultura

El passat divendres dia 12 de juliol, a Can Dulce-Sóller; el Col·lectiu Albaïna va organitzar el concert de Cesc Freixas, cantautor de Sant Pere de Riudebitlles i de Roc Casagran , poeta sabadellenc; ambdós del Principat.

Acompanyades per la guitarra de Cesc Freixas, Roc Casagran va anar recitant tot un conjunt de poemes seus i s'anaven també incorporant diverses cançons del cantautor Cesk. Més de seixanta persones gaudiren d'un concert compromès i reivindicatiu.

Cesk va portar els diversos discs que ha Gravat: “Set voltes rebel”, “La mà dels qui t'esperen “ i “Tocats pel foc” que és el darrer. Mentre Roc Casagran va portar el seu darrer poemari, amb el títol “L'ombra queixalada”, els quals molts d'assistents pogueren adquirir.

A la finalització del mateix, tots els assistents pogueren sopar d'un bon pa amb oli.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid