Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Un dels treballadors de Comroc en vaga de fam ingressa a l'hospital

Convocada una concentració solidària avui a les 13h davant de l'empresa COMROC 2006, SL, al carrer Coll i Pujol, 56, de Badalona

18/06/2013 Drets i Llibertats

Ahir, en el 28è dia de la vaga de fam dels treballadors de l'empresa COMROC de Badalona, Viorel Aroncutean va decidir ingressar al servei d'urgències de l'Hospital Municipal de la ciutat, a causa de la seva delicada situació de salut. Després de l'exhaustiva revisió mèdica, l'equip de l'Hospital li va aconsellar que iniciï la ingesta per tal d'evitar el perill immediat de patir seqüeles irreversibles per a la seva salut, ja que a hores d'ara no es pot garantir un mínim de seguretat vital si continua amb la vaga de fam. Actualment, segueix en observació.

Des de ahir a tarda, els membres del Comitè de Suport als treballadors en vaga de fam acompanyen a la resta de treballadors en vaga de fam a fer una revisió exhaustiva de la seva salut perquè es troben també en una situació molt delicada i d'urgència.

Davant d'aquest canvi de situació vital dels vaguistes, el Comitè ha convocat els mitjans de comunicació avui a les 13:00h davant de l'empresa COMROC 2006, SL, al carrer Coll i Pujol, 56, de Badalona.

En vaga de fam des del passat 21 de maig

El motiu que els ha portat a emprendre aquesta valenta acció és reclamar de cobrar els milers d'euros que els deu l'empresa d'instal·lacions elèctriques "COMROC 2006 SL", per la qual han treballat els últims 6 anys.

Després de treballar a l'empresa durant els últims sis anys contractats com a "autònoms" de forma fraudulenta, els tres treballadors, que són germans, van portar a judici l'empresari el passat mes de desembre. Van guanyar-lo i la sentència obliga l'empresari a pagar-los tot el que els deu des del juliol de 2012. El passat mes d'abril, en un segon judici, els treballadors acomiadats van tornar a guanyar el cas i la sentència confirma que l'empresari els ha d'abonar l'impagament dels 10 mesos que els deu.

L'actual situació dels  treballadors és molt precària i indefensa, amb un clar culpable, l'empresari Joan Casafont, que s'ha aprofitat d'aquestes persones perjudicant-les a elles i a les seves famílies.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid