Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Comença la vaga de fam de 24 hores en suport als treballadors de COMROC de Badalona
04/06/2013 Drets i Llibertats
tres treballadors en vaga de fam des del passat dimarts 21 de maig. tres treballadors en vaga de fam des del passat dimarts 21 de maig.

Una vaga de fam simbòlica de 24 hores, d'avui dimarts 4 de juny a les 21:00h fins demà dimecres 5 de juny a les 21:00h. Així ho ha decidit el comitè de suport als treballadors de COMROC, que porten dues setmanes en vaga de fam reclamant uns impagaments per part del'empresa. La vaga de fam solidària es durà a terme juntament amb els treballadors, davant de l'empresa COMROC.

A més, un quart treballador de COMROC s'afegirà a la vaga de fam indefinida avui dilluns 3 de juny. Es tracta d'un treballador que ha guanyat també els dos judicis contra l'empresa, igual que els altres tres companys.

Per tal de d'incrementar la difusió de la vaga, el comitè de suport als treballadors de COMROC ha acordat redactar un manifest unitari per difondre el cas durant aquesta setmana a través de la xarxa i fent-ne un repartiment massiu en punts de màxima afluència de gent.

Davant la ferma decisió dels treballadors de seguir la lluita per aconseguir allò que és seu, el comitè de suport considera que cal que cada dia tots els ciutadans i ciutadanes de Badalona els mostrin màxima solidaritat i suport.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid