Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
L'STEI dóna el seu suport "total" al docent acusat d'adoctrinar als alumnes

Els pares del CEIP Aina Moll de Palma també han manifestat el seu suport al mestre Miquel Perelló

21/06/2013 Política
L’STEI Intersindical expressa el seu suport total al mestre del CEIP Aina Moll de Palma, Miquel Perelló, que ha estat acusat per part de la portaveu d’educació del Partit Popular d’adoctrinar els alumnes. Una vegada més, el sindicat lamenta i rebutja la dinàmica de confrontació que la Conselleria de d’Educació manté amb el col·lectiu docent.

L’STEI Intersindical fa una crida a la necessitat de restablir els ponts entre l’Administració i els representants del professorat amb l’objectiu d’obrir un autèntic procés de negociació per a resoldre els problemes que pateix el nostre sistema educatiu. I expressa una vegada més el seu reconeixement a la bona feina de gent com en Miquel Perelló i tants altres professionals que, en un context molt dur de retalls, treuen endavant el dia a dia dels centres escolars de les Illes Balears.

El sindicat, tampoc no entén que la consellera Joana Maria Camps parli de “concòrdia” i de “recerca de grans pactes en el món educatiu”, mentre acusa sense proves els mestres de les illes, i atia amb duresa i d’una manera molt irresponsable el foc de la confrontació i del descrèdit del professorat.

Pares i mares dels alumnes de 3er C del Col·legi Públic Aina Moll amb Miquel Perelló

Fa uns dies, dBalears.cat publicava una carta de Pares i mares dels alumnes de 3er C del Col·legi Públic Aina Mol, on manifestaven el seu suport al mestre, tot dient que "Compartim i defensam el seu estil docent, que ha demostrat ser a més de totalment democràtic, extraordinàriament profitós pels nins, que dia a dia donen proves d'haver millorat la seva curiositat i capacitat de reflexió en vers el món que els envolta"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid