Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura popular
Colla bastonera Quico Sabaté, vuit anys de ballades reivindicatives

Els bastoners celonins i els d’altres municipis ballaran a la festa popular ArrelCAT’13, que se celebrarà aquest dissabte

06/06/2013 Cultura

La colla bastonera Quico Sabaté (Sant Celoni) celebra enguany el seu 8è aniversari després d’haver recorregut nombroses viles dels Països Catalans participant en actes festius i reivindicatius. Per això, aquest dissabte, 8 de juny, oferirà una mostra de la seva cultura popular en el si de l’ArrelCAT’13.

Aquest esdeveniment, que tindrà lloc a la Plaça de la Vila de Sant Celoni a les 18h, compta amb la presència de les colles bastoneres de Caldes de Montbui, de Sant Cugat i de Sils. Acabada la mostra, continuarà la festa a les 20h a la Rectoria Vella amb una quina i un sopar popular que serviran per inaugurar les actuacions de Polka Misèria i el punxadiscos Carxofa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid