Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Colla Bastonera Quico Sabaté de Sant Celoni viatja a Galicia

Els propers dies 20, 21 i 22 de març la Colla Bastonera Quico Sabaté viatjarà a terres gallegues on participarem en els actes d’aniversari de la Casa Okupa das Atochas a la ciutat d' A Corunya. Abans de la ballada es durà a terme una Manifestació per la Okupació pels carrers de la ciutat gallega i acte seguit concerts a càrrec del grup local Rokin Kies i el grup Mostros de les Illes balears. 

17/03/2009 23:46 Cultura

El dia anterior, a Santiago de Compostel·la, hi haurà la possibilitat de ballar al centre social A Gentalha do Pichel, però a hores d’ ara estem pendents de confirmació per coincidència d’actes en aquest espai de reivindicació de la llengua i la cultura gallega.

Des de la colla, es valora molt positivament aquesta actuació a terres gallegues per la seva importància reivindicativa, per ser el gallec, una poble on la lluita antifeixista, anticapitalista i la lluita nacional defensant la seva llengua, cultura i tradicions han estat sempre actives malgrat les dificultats polítiques. Sobretot 15 dies després dels resultats electorals on tan la dreta com l’esquerra espanyola es van mostrar més fermes que mai. Esperen, doncs, amb la cultura catalana, donar un cop de mà en la seva lluita.

La Colla Bastonera Quico Sabaté va néixer fa ja quatre anys impulsada des del Casal Quico Sabaté de Sant Celoni, un espai autònom i autogestionat, d’abast i vocació local, que aplega un grup de persones que de forma assembleària s’organitza i lluita per l’alliberament nacional i la transformació social dels Països Catalans.

Amb l’objectiu d’enfortir i divulgar la cultura popular catalana d’una manera festiva i reivindicativa, hem realitzat ballades a Festes Majors, manifestacions, actes polítics i culturals.Perpinyà, Euskadi, País Valencià, Lleida, Arbúcies, Sant Hilari, la Vila de Gràcia, Girona, Celrà...són alguns dels llocs on ens hem picat els dits.A tots aquests llocs cal sumar-hi la important ballada del març de l’any passat dins dels actes de celebració del Sant Patrick’s day a Dublin, Irlanda.

 

Per saber-ne mes:

La Colla Bastonera Quico Sabaté de Sant Celoni a Dublin. Llibertat.cat 

La Colla Bastonera Quico Sabaté de Sant Celoni participa als actes de Sant Patrici a Irlanda. Llibertat.cat  

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid